PAYLAŞTIKÇA KEYİF ALIYORUZ..

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Twitter

BAYRAM KUTLAMA MESAJLARI

Posted by Hakan BEKAR - -


BAYRAM KUTLAMA MESAJLARI

v Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Bayramınız kutlu olsun...

v Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramda da tüm güzelliklerin seninle olması dileğiyle. Nice mutlu yıllara...

v Bayramın mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

v Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı ve yuvanız bereketli olsun... Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.

v Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bütün bir ömrünüzü bayram neşesi içerisinde sağlıklı, mutlu, sevgiyle ve güzelliklerle dolu geçirmenizi dilerim.

v Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kurban bayramınız mübarek olsun...

v Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

v Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

v Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

v Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... Bayramın mübarek olsun!

v Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir, kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun!

v Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun...

v Biraz gül kokusu kalır gül tutanın elinde, zannetmeyin ki gül yaşar dikenin himayesinde, dikenin itibarı olur gül sayesinde, gönlünüz gül bahçesi, bayramınız kutlu olsun.

v Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

v Bu güzel günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun. Bayramınız mübarek olsun.

v Bugün ellerini semaya, gönlünü Mevla'ya aç. Bugün günahlardan olabildiğince kaç. Bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün bayram. Bayramınız mübarek olsun.

v Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Bayramınız hayırlara vesile olsun.

v Cevahir varken pul neye yarar? Rabbini bilmeyen kul neye yarar? Herkes tutmuş bir yol gidiyor, Allah'a gitmeyen yol neye yarar? Bayramın kutlu olsun.

v Dertleriniz kum tanesi kadar küçük, sevinçleriniz nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek günleriniz sevapla dolsun. Bayramınız mübarek olsun.

v Dostlukların tükenmediği, sevgilerin ölmediği, gözyaşının akmadığı ve gülücüklerin bitmediği en güzel bayramlar sizin ve sevdiklerinizin olsun. Bayramınız kutlu olsun.

v Dünya'da bir sizde bin olsun, kainatta damla sizde okyanus olsun. Hayatınız hep neşe, hep gülücük, ama ille de sevgi dolu olsun. Bayramınız mübarek olsun.

v En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak 'merhabadır' bayramlar. Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

v Gül kurusu akşamlarda dost hasreti yaşadım, yeri geldi ayrılıklara ağladım, ama gönlüme koyduğum dostu hiç unutmadım... Bayramın kutlu olsun.

v Güneşin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, bayramın mübarek olsun.

v Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öperiz.

v Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklediklerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun. Bayramın kutlu olsun.

v Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu bu bayramın, yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle... Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.

v Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

v Hımmmm bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum. Dur bakayım... Dur dur buldum :) Bayramın kutlu olsun!..

v Kalpler vardır sevgiyi yaşamak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için ve bayramlar vardır sevdiklerimizi unutmamak için. Bayramınız kutlu olsun.

v Meleklerin kıskanacağı kadar mutlu, tıbbın şaşıracağı kadar sağlıklı, tarihin yazamayacağı kadar güzel ve huzurlu günler geçirmen dileğiyle. Bayramınız kutlu olsun.

v Mübarek bayramın ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz. Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri İslam dininin gösterdiği doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli bayramlar dileğiyle.

v Sema kapılarının sonuna kadar açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.

v Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle bayramın mübarek olsun.

v Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun..