PAYLAŞTIKÇA KEYİF ALIYORUZ..

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Twitter

ŞEHİRİÇİ VEYA ŞEHİRDIŞI BEDAVA KONUŞUN

Posted by Hakan BEKAR - -


12Voip nedir?
12Voip son teknoloji ile çalışan yüksek kalitede tüm dünyada komunikasyon sağlayan bedava bir iletişim programıdır.
12Voip programını ücretsiz kullandığınız zaman, sabit telefonları bedavaya arayabilir veya dünyadaki her hangi bir sabit veya taşınabilir telefon ile oldukça ucuza konuşabilirsiniz.
Ayrıca internet üzerinden de (peer2peer) arkadaşlarınızı arayabilir ve bu arkadaşlarınız ile bedavaya internet üzerinden kesintisiz olarak konuşabilirsiniz.
Limitsiz bedava arama yapılabilinen ülkeler arasında Türkiye'de var. Bu sayede sabit telefonlar ile ücretsiz konuşabileceğiz.
Yeni kurululan 12voip servisini kullanabilmeniz için , sadece programı kurmanız ve son olarakda üye olmanız yeterli. Tüm işlem bu kadar basit. Böylece sabit hatlarla bedava konuşabilirsiniz. Programı kullanabilmeniz için sahip olmanız gerekenler; hoparlör, mikrofon ve bu program. Artık şehir içi şehir dışı farketmeden sabit telefonlar ile bilgisayarınız aracılığı ile konuşabilirsiniz. Üstelik aramaları kendi telefonunuzdan program üzerindeki “phone-phone” özelliğini kullanarak da yapabilirsiniz. Bu servisin de en güzel yanı; yine ücretsiz oluşu. Betamax, daha önce çıkardığı voipstunt, internetcalls ve lowratevoip‘de süreli ücretsiz konuşma olanağı sunmuştu.
Konuşma yapabilmeniz için kişinin bağlantı listenizde olması şarttır!
Sistem gereksinimleri:
Windows Vista, XP, 2000 (with SP2)
300 MHz işlemci
128 MB RAM
Sabit diskinizde 10 MB boş hafıza
Kulaklık veya mikrofon+hoparlör bağlantılı ses kartı
Internet bağlantısının en az DSL olması ( ki ülkemizde artık en düşük bağlantı 256 kbps olduğu için her hangi bir sorumuz yok bu konuda. ancak gene de biraz yavaş olabilir )

DİĞER ÜLKE SEÇENEKLERİ İÇİN TIKLAYIN
PROGRAMI KENDİ SİTESİNDEN İNDİRİN