PAYLAŞTIKÇA KEYİF ALIYORUZ..

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Twitter

ERSEN VE DADAŞLAR

Posted by Hakan BEKAR - -

ESKİLER BİLİR. ERSEN VE DADAŞLARI, BEN AMAN TERTİP CAN TERTİP PARÇASIYLA BÜYÜDÜK.ŞİMDİ SİZLERE KENDİ SİTELERİNDEN ALINMIŞ BİR YAZIYI İLETECEM.

Biliyor musunuz gençler? Yıllarca anne babalarınıza, ablalarınıza verdiğimiz gerçek müzikal güzelliği, 21.Asır'da 2007 sonrası sizlerle paylaşmak,gerçek Anadolu Rock müziğinin tüm inceliklerini, doğrularını ahlaki ve manevi değerler içerisinde sizlere tanıtmak tek amacımız. Bütün yüreğimiz seneler önce olduğu gibi bugün de aynı heyecanla gümbür gümbür sizler için atıyor.

Bizi izlemeye devam edin…

Yıllarca omuz omuza mücadele ettiğim, onu örnek almaktan büyük onur duyduğum değerli abim rahmetli Cem Karaca’ nın, yıllarca bizim de kullandığımız sloganımız olan ' MERHABA GENÇLER VE DAİMA GENÇ KALANLAR ' diyerek tekrar sizlerle beraber olmanın onurunu yaşıyoruz.


Ersen Dadaşlar neden klasik bir albümle Merhaba demek istedi ?

70 ‘ li yıllardan itibaren birçok hit parçamız oldu. Hatta sayısız ödüllü liste başı parçalarımızla, içlerinden büyük titizlikle aldığımız ' Can Tertip, Kozandağı, Bir Ayrılık Bir Yoksulluk Bir Ölüm, Dostlar Beni Hatırlasın, Kalbimdeki Acı, Odaya Serdim Halı ' adlı parçalarımızı günün sound ve normlarına uygun bir şekilde, asli özelliklerini bozmadan, yepyeni bir anlayışla, özellikle Zafer Şanlı ve Volkan Şanda' nın zarif düzenlemeleri ile bu albümü sizlere sunmaya çalıştık.

Bu albümü hazırlarken hiçbir ticari kaygımız olmadı. Albüm, gerçek güzelliğiyle dün ve bugün arasındaki köprüyü oluşturdu. Albümdeki yorum ve icra farklarının takdiri sizlere aittir.


ŞİMDİDE BİR KLİBİNİ AMA ESKİ BİR KLİBİNİ VERELİM.









ŞİMDİDE SİZLERE KENDİ SİTELERİNİN ADRESİNİ VEREYİM.

http://www.ersendadaslar.com/