PAYLAŞTIKÇA KEYİF ALIYORUZ..

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Twitter

DOĞUM TARİHLERİNİZE GÖRE KİŞİLİKLERİNİZ

Posted by Hakan BEKAR - -

1 Ocak-10 Ocak
Huzursuzluk ve kavgadan hoşlanmayan, sevdiklerine düşkün, sabırlı ve çalışkan olurlar. Kimsenin bir şeyinde gözü olmayan, kendi çalışıp kazanmaktan yana olan kişilerdir.

Başarılı olmayı isteyen, rahat, güvende yaşamayı arzulayan yapıları vardır. Gayet kibar ve nazik olurlar. Doğru ve dürüst davranan, başarısızlığa tahammülü olmayan, sevgiye önem veren kişilerdir.

Takdir edilmekten hoşlanan, yeniliklere açık, bulunduğu alanda parlamak isteyen, kimi zaman coşkulu bazen karamsar olabilen, fakat asla pes etmeyen kişilerdir.

11 Ocak-19 Ocak
Son derece mantıklı, becerikli, akıllı, sözünde duran kişilerdir. Eğitim hayatına önem verirler. Öğrendiklerini kolay kolay unutmazlar.

Aklını ve yaratıcı hünerlerini kolaylıkla hayata geçirebilen, neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu iyi ayırt edebilen, mantıklı kişilerdir.

Gerektiğinde sert konuşabilen, aynı anda birden fazla konuda bilgi sahibi olabilme yeteğine sahiptirler. Gözlem gücü yüksek, iş hayatında başarıya mutlaka ulaşabilen kişilikleri vardır.

20 Ocak-29 Ocak
Açık sözlü, yenilikçi, toplum bilinci yüksek, arkadaşlık ilişkileri güçlü, orijinal düşünebilen, tavırlarıyla ilgi uyandırabilen, buluşçu kimselerdir.

Gerektiğinde duygularını geri planda tutarak, mantıklı hareket edebilen, zihinsel aktivite gücü yüksek, herkesten daha çabuk öğrenebilen kişilerdir.

Uygulamaya dönük, analizci, çağın ötesinde düşünebilen, zorluklar karşısında aklıyla kolayca çözüme ulaşan, sınırlamalardan hoşlanmayan kişikliğe sahiptirler.

30 Ocak-8 Şubat
Hızlı düşünebilen, gayet becerikli, dürüst ve arkadaşlıklara önem verirler. Tarafsız bir gözlem gücüne sahiptirler, yapmacık insanlardan hoşlanmazlar.

Yabancı dil konusunda başarılı, konuşmaları sıradışı, yenilikçidir. Bulunduğu ortamda kolayca ilgi uyandıran, sıradışı espri kabiliyetleri vardır.

Zeki, diğerlerinden çok çabuk öğrenen, kısa yoldan sonuca ulaşabilen kişilerdir. Bilime önem verirler, tartışmalardan hoşlanırlar ve ikna güçleri yüksektir.